OM HAGELIN FORM

Här hittar du personliga barntavlor i form av små släktträd, namntavlor och födelsetavlor. Personliga presenter till värdefulla personer och speciella tillfällen. Alla motiv och designer på den här webbplatsen är ritade och formgivna av mig, Ingela Hagelin, om inte annat anges.

I sortimentet finns flera motiv för barnrummet. En fin barntavla kan vara detaljen som blir pricken över i:et när du väljer inredning till ett barnrum. Att varje tavla är personligt anpassad med barnets namn gör det hela ännu bättre. En unik namntavla eller födelsetavla med namn och födelsedata är väldigt populärt och uppskattat som doppresent eller gåva vid namngivning.

Tavlor med citat och text, med humor eller kanske några kloka ord, funkar precis lika bra att ge bort till svärmor som till arbetskompisen, eller varför inte till dig själv!

Personligt anpassade släktträd är en fin gåva till någon som fyller jämnt, eller som bröllopspresent till brudparet. Du hittar flera olika modeller och storlekar av släktträd hos Hagelin Form. Släktforskar du inte själv men ändå skulle vilja ge bort ett släktträd i present? Kontakta mig på kontakt@hagelinform.se för ett prisförslag där både släkttavla och släktforskning ingår.

Hos Hagelin Form finns unika presenter av hög kvalitet som passar för de tillfällen där du vill ge något personligt, som varar lång tid och som verkligen har en tanke bakom.