Webbutik

Minnesvärda och personliga presenter för alla tillfällen. Här hittar du barntavlor, namntavlor, unika posters, prints med citat och text, botaniska motiv. Personligt anpassade tavlor för både barn och vuxna. Stora och små släktträd. Kort med kuvert för de flesta tillfällen. Alla motiv ritade av mig, Ingela Hagelin.

Släktforskning

Om du är intresserad av att köpa ett släktträd men inte har tid eller lust att själv släktforska hjälper jag gärna till. Jag erbjuder paketpriser på forskning + släktträd. Kontakta mig på kontakt@hagelinform.se för mer information.

Illustrationer

Jag ritar både traditionellt med papper och penna, och digitalt direkt i dator eller iPad. Jag gör ofta mina bilder i vektorformat. Illustrationer, enskilda element och mönster som kan användas till exempelvis produktförpackningar, bokomslag, inbjudningskort, tyger, tapeter eller trycksaker.

Korrekturläsning

Jag erbjuder korrekturläsning av faktatexter, bokmanus, företagstexter, hemsidor, avhandlingar och uppsatser. Min kundkrets består av olika företag, egenutgivare och bokförlaget Bonnier. Hör av dig för mer information.

Grafisk design

Illustrator, Photoshop och InDesign är program som jag arbetar i dagligen och jag kan hjälpa dig att designa eller vektorisera logotyper, formge affischer, visitkort, broschyrer, flyers, banderoller och liknande. Stort som smått.

Hållbarhet

För varje poster som Hagelin Form producerar och säljer planteras ett träd. Alla posters, kort och kuvert som säljs i butiken består av återvunnet och/eller FSC-märkt papper/kartong.